USA 2008

De Verhaaffjes on tour in de USA

dinsdag 3 juni 2008

Los Angeles



Maandag 2 juni 2008
Via Pacific Coast Highway 1 rijden we in Los Angeles naar het noorden. We denken een mooie kustweg te volgen, maar dat valt tegen. Het is een gewone drukke doorgaande weg en er is niet veel van de zee te zien, alleen heel af en toe een klein doorkijkje. We rijden door stadsdelen van Los Angeles met veelbelovende namen als Laguna Beach, Newport Beach, Long Beach, maar als we proberen naar de kust te komen, stuiten we op slagbomen van afgesloten wijken of komen we bij een State Beach waar we $10 moeten betalen. Eindelijk kunnen we bij Huntington Beach even de camper aan de kant zetten om een kijkje aan het strand te nemen, het is niet bepaald boeiend. We besluiten om de snelweg maar te nemen en zo snel mogelijk naar onze camping aan het strand in Playa del Rey te rijden en er een rustige strandmiddag van te maken.
Bij Dockweiler RV Park kunnen we nog kiezen uit de plaatsen en we nemen er een aan het prachtige brede strand. Deze camping ligt wel onder de rook van LAX, de internationale luchthaven van Los Angeles, maar dat is best een mooi gezicht, alleen hopen we dat er ’s nachts niet gevlogen wordt.
De verkeersleiding van LAX belt af en toe Henk op om te vragen het bovenluikje van de camper dicht te doen, zodat de vliegtuigen kunnen opstijgen.
De rest van de dag brengen we lekker rustig aan het strand door. Henk kan het niet laten om een duik in de Pacific te nemen, maar ik blijf liever aan land.
De zonsondergang nog even op de gevoelige pixel gezet, maak je tenslotte niet elke dag mee aan de Pacific.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage