USA 2008

De Verhaaffjes on tour in de USA

zondag 8 juni 2008

San Francisco IMet de ferry vertrekken we naar San Francisco. Op de boot is het nog wat fris, maar na aankomst is de temperatuur lekker. Op de ferry-terminal in San Francisco kun je twee gratis kaartjes voor de tram uit een automaat halen waarmee je naar je eerste doel en terug naar de ferry-terminal kunt reizen.
Wij gaan met de tram naar Fisherman’s Wharf en van daaruit wandelen we langzaamaan langs de pieren, ondertussen rondkijkend en winkelend. Wat een leuke stad is dit, wel druk en toeristisch, maar toch ook heel gezellig. Een echte grote stad sfeer.
Bij een van de pieren eten we een lekker vismaaltje.
We halen onze tickets vast op voor de boottocht naar Alcatraz wat we morgen bezoeken en komen langs de pier waar de zeehonden liggen te luieren. Het is hier een drukte van belang: niet alleen met zeehonden, maar ook met mensen.
We wandelen langs een pier waar allemaal historische schepen liggen en we kunnen met onze National Parks Pass (!!) gratis zo’n historisch zeilschip bekijken.
In plaats van met de tram besluiten we om terug te wandelen naar de ferry-terminal. We komen er wat vroeg aan en zitten er nog even op een terras met een drankje/ijsje.
Dan is de eerste dag San Francisco alweer om.

1 reacties:

Op 9 juni 2008 om 00:22 , Blogger @strid zei...

Hey Annette, de foto van de skyline van SF heb ik precies dezelfde als bureaublad ( momenteel) Leuk om te zien dat we een aantal precies dezelfde foto's gemaakt hebben.
Jullie hebben het nog steeds goed geloof ik? Of......wil je alweer naar huis ;-)

Gr.@strid

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage