USA 2008

De Verhaaffjes on tour in de USA

woensdag 11 juni 2008

Onderweg naar YosemiteWe verlaten de nogal troosteloze camping van Larkspur en rijden over de Richmond Bridge. De camping is weliswaar een prima uitvalsbasis naar San Francisco, hij heeft zelfs een zwembad en het sanitair is ook OK, maar je staat op een smal strookje beton met grind eromheen. Je hebt nog net een paadje om langs de camper te lopen. De hele dag hoor je het geluid van de snelweg die erlangs loopt en dan hoor je van mensen dat ze hier al 15 jaar een vaste standplaats hebben!
We rijden een heel eind door het drukke stedelijke gebied rond San Francisco en daarna door een industriegebied. Dan volgt een stuk waar weer veel windmolens staan, met de bijbehorende wind en dan neemt de drukte zo langzaamaan af.
We komen door het plaatsje Oakdale wat bekend is om de jaarlijkse professionele rodeowedstrijden, het Cowboy- en Westernmuseum en de Hershey Chocolate Plant, de fabriek van Amerika’s bekendste chocolademerk Hershey. Maar bij de ATWT-kijkers is de naam Oakdale bekend omdat zich daar het grootste deel van de soap afspeelt. Ik weet dat er héél veel Oakdales zijn in de VS, maar ik kom nu eenmaal door deze en als ATWT-fan moet ik even een paar foto’s maken (foto).
Voor onze tussen de middag hap rijden we naar de picknickplaats van Moccasin Point, een mooi plekje aan een stuwmeer (foto). Dan verder naar Groveland, waar we nog even uitstappen omdat het een leuk plaatsje is. Dan arriveren we op de camping in Groveland en krijgen een mooi royaal plekje in de bosrijke omgeving.

1 reacties:

Op 12 juni 2008 om 02:04 , Anonymous Anoniem zei...

Henk Nederland _Italia staat op mijn server weet niet of je interresse heb misschien je zoon of geen tijd jullie hebben daar zoveel te zien
...groeten en een prettige wedstrijd

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage