USA 2008

De Verhaaffjes on tour in de USA

zaterdag 21 juni 2008

Camano Island IIGisteren zijn we met Amy en de kinderen naar het nieuwe State Park van Camano Island geweest. Amy had eten meegenomen voor een heerlijke picknick.
Na deze heerlijke maaltijd aan een van de picknicktafels zijn we langs het strand gaan wandelen. Hannah verzamelde schelpen, er liggen hier hele grote. Even het winkeltje in geweest, er zijn o.a. t-shirts van Camano Island te koop maar de kinderen vonden de ijsjes interessanter.
Dan naar de schommels en we spelen nog verstoppertje met de kinderen.
Met de shuttlebus rijden we terug naar de parkeerplaats, dit is Madelines eerste busrit, en we rijden weer huiswaarts.
Vandaag gaan we naar de Parade in Burlington. Een parkeerplaats is gelukkig gauw gevonden en dan lopen we naar de straat waar de parade langskomt. We vinden er een plekje en spreiden er een deken uit op de grasrand om op te gaan zitten.
Na een tijdje wachten begint het. Eerst een politieauto met sirene, dan wordt een aantal vlaggen langsgedragen waarvoor iedereen gaat staan. Dit wordt gevolgd door een rij brandweerwagens, een hele rij tractors, de burgemeester in een open auto, nog wat notabelen in een koets en daar tussendoor wat muziekkorpsen, kindergroepen, cheerleaders, de rodeoclub op paarden, de squaredanceclub op een wagen en ga zo maar door. Er wordt tussendoor veel reclame gemaakt voor de plaatselijke en nationale politiek en er worden ladingen snoep rondgestrooid.
Het doet een beetje oubollig aan, maar de kinderen vinden het prachtig en oma wilde het ook weleens meemaken zoiets typisch Amerikaans, met veel vlagvertoon.
Als het afgelopen is, gaan we nog naar de bijbehorende ‘fair’. Hier halen we wat te eten waarna de kinderen zich vermaken op een springkussen en een ritje op een pony maken.
Daarna gaan we moe allemaal weer huiswaarts.

1 reacties:

Op 22 juni 2008 om 15:18 , Anonymous Anoniem zei...

Hallo Henk en Annette,

Jeetje, wat een schitterende reis hebben jullie gemaakt.
15.000 kilometer is niet niks, jullie zullen ook wel moe zijn van deze lange reis lijkt me.
En .. eindelijk bij de kinderen.
Gelukkig dat de kleinkinderen gelijk "los" kwamen, ze hebben jullie natuurlijk ook al 2 jaar niet gezien dus het zal best vreemd zijn geweest voor de meiden.

Ik hoorde van Janine dat jullie al helemaal op de hoogte zijn van alle gebeurtenissen op Elderveld (hahaha).
Enne Henk, balen hé dat Nederland eruit ligt. Ze hebben de eerste 3 wedstrijden zo goed gevoetbald en nu moesten ze het afleggen tegen Guus. Marco heeft het zo slecht nog niet gedaan.

Nou, geniet nog maar lekker bij Dennis en de meiden, wie weet hoelang je nu weer moet wachten voordat je ze ziet ??

Groetjes, Jan en Yvonne

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage